Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

medicina legala ploiestiÎn data de 19 ianuarie 2017, în jurul orei 16.30, polițiștii locali care desfășoară activitatea la punctul de lucru din cartierul Bereasca, au fost sesizați cu privire la existența unei persoane decedate, aflate sub podul care face trecerea peste calea ferată din cartierul respectiv. O patrulă auto s-a deplasat în locația indicată, unde a depistat un bărbat de aproximativ 40 de ani, culcat la pământ, fară semne vitale, având semnalmentele unei persoane fără adăpost.

 

Polițiștii locali au anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112, la fața locului deplasându-se un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova, care a constatat decesul bărbatului. Totodată, cazul a fost preluat de către lucrătorii Secției nr. 1 din cadrul Poliției Municipale.
Oamenii legii au luat măsuri de asigurare a zonei și au acordat sprijin organelor abilitate pentru efectuarea cercetărilor în cauză, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

 

Back To Top