Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

isu controlInspectorii ISU Prahova au efectuat mai multe controale inopinate pe raza județului, vizate fiind cluburile și discotecile din Ploiești, Văleni, Câmpina, Ceptura și Tomșani.

Peste 30 de sancțiuni au fost aplicate, ce emai des întâlnite nereguli fiind defecțiuni sau improvizații la instalațiile electrice, lipsa autorizației de siguranță la incendiu,lipsa iluminatului de securitate pe căile de evacuare,neverificarea mijloacelor de stingere a incendiilor, blocarea sau restricționarea ieșirilor de urgență, neorganizarea intervenţiei la locul de muncă, neactualizarea planurilor de evacuare ale utilizatorilor în cazul producerii unei situații de urgență, etc.
"La aceste activităţi în teren, derulate cu precădere, pe timpul nopții, după ora 23.00, au fost angrenaţi, alături de pompieri (inspectori de prevenire şi personal din subunităţile de intervenţie) şi reprezentanţi ai inspectoratelor de poliţie şi de jandarmi. S-au executat 8 controale la operatori economici din categoria cluburi şi discoteci, unde au fost constatate 34 deficienţe, dintre care 15 au fost înlăturate pe timpul verificărilor. În urma acţiunilor de control preventive, au fost aplicate 34 sancţiuni contravenţionale (22 avertismente şi 12 amenzi), în cuantum de 22.000 lei.
Reprezentanții ISU le recomandă administratorilor/proprietarilor acestor categorii de obiective:
- respectarea numărului maxim de utilizatori prevăzut de legislaţia in vigoare, pentru aceste categorii de construcţii;
- solicitarea sprijinului pentru acordarea asistenţei tehnice de specialitate în vederea întocmirii documentaţiei necesare obţinerii autorizaţiei de securitate de incendiu;
- preocupare sporită pentru solicitarea acestui act administrativ care să asigure securitatea beneficiarilor.
Activitatea pompierilor salvatori se derulează în sprijinul şi pentru cetăţean, iar obiectivele prioritare ale instituţiei noastre sunt orientate spre eficientizarea acţiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă. Preîntâmpinarea evenimentelor nedorite rămâne dezideratul comun ce poate fi realizat prin dezvoltarea culturii de securitate şi responsabilizarea fiecăruia dintre noi", se arată într-un comunicat remis de ISU Prahova.

Back To Top