Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ghicitoarePolițiștii de la Investigații Criminale au efectuat azi percheziții la domiciliile unor ghicitoare bănuite că au înșelat 29 de persoane.

Niciuna dintre victimele căzute prostește în capcană nu are domiciliul în Prahova și au fost racolate prin intermediul anunțurilor online.

Comunicatul IJP Prahova:
La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din Ploiești au efectuat două percheziții la persoane domiciliate în municipiul Ploiești și comuna Valea Călugărească, bănuite de săvârșirea mai multor înșelăciuni.
Din cercetări, a reieșit că, în perioada iulie 2015 – decembrie 2016, persoanele bănuite ar fi înșelat, prin metoda ghicitului, 29 de persoane domiciliate în afara județului Prahova. Părțile vătămate ar fi fost racolate prin difuzarea de anunțuri în mediul online.
Prejudiciul cauzat este estimat, în prezent, la aproximativ 12.000 de lei.
3 persoane au fost aduse la sediul Poliției în vederea audierilor.
De la domiciliile acestora, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, suma de 800 de lei, mai multe telefoane mobile și aproximativ 40 de grame de bijuterii.
Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești

Back To Top