Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

curtea supremaFosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnată, în primă instanţă, la ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru favorizarea făptuitorului. Curtea Supremă a decis şi condamnarea omului de afaceri Horia Simu, cel pe care Alina Bica l-ar fi favorizat, la 4 ani de închisoare cu executare.

În acelaşi dosar, fostul preşedinte al ANAF Şerban Pop a primit o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă, poate fi contestată în 15 zile.

Alina Bica este acuzată că în 2014, pe când era șefa DIICOT, a acceptat 17.500 de euro de la Horia Simu, printr-un intermediar, respectiv fostul șef al ANAF Șerban Pop, pentru a pune presiune pe procurorii din subordinea ei astfel încât dosarul omului de afaceri să fie închis.

După ce a fost deschis acest dosar, procurorii au revizuit dispoziția de clasare a dosarului lui Horia Simu și au cerut reluarea anchetei, dar nu au primit încă o decizie în acest sens.

Alina Bica mai este este implicată în două din cele cinci dosare „ANRP".

Back To Top