Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accident dn1bFata de doar 16 ani ucisă astăzi pe trecerea de pietoni, după ce a fost lovită din plin nu doar de un Ford Focus, ci și de un TIR care circula pe partea opusă (deci niciunul dintre șoferi nu a oprit să acorde prioritate) învăța la liceul agricol din Valea Călugărească.

Eleva s-a angajat în traversare regulamentar însă a fost spulberată.
Potrivit observatorulph.ro, școala făcuse numeroase sesizări exact cu privire la trecerea pe care a fost ucisă eleva de 16 ani.
„Era în clasa a IX-a. Am aflat că tragicul accident a avut loc pe trecerea de pietoni. Noi am făcut nenumărate sesizări cu privire la această trecere de pietoni. Dar, din păcate, ne mor copiii pe trecerea de pietoni. Mai ales copiii sunt expuși pentru că mașinile trec în viteză. Noi am solicitat ca măcar în dreptul școlilor trecerile de pietoni să fie prevăzute cu relantisoare", a declarat pentru Observatorulph.ro Mihaela Barbu, directorul Colegiului Agricol Gheorghe Ionescu.

Back To Top