Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sofer volan masina condusDecizie importantă dată de judecători în cazul amenzilor detectării cu aparatele radar, după ce un avocat a ridicat o problemă cu care s-au confruntat mulţi şoferi: cine are dreptul să aplice sancţiunea – poliţiştii care operează radarul sau colegii lor care află prin staţie pe cine să oprească? Judecătorii au stabilit luni că atât unii cât şi alţii pot aplica sancţiunile contravenţionale în cazul depăşirii vitezei legale.

„Poliţistul rutier poate încheia procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei pe baza informaţiilor comunicate prin radio de către operatorul radar, aflat în alt loc decât acela în care se afla poliţistul rutier", se arată în sentinţă.

Decizia magistraţilor legitimează o practică frecventă a Poliţiei Rutiere: echipajul care are aparat de măsurare a vitezei anunţă prin staţie colegii ce maşină trebuie să oprească. Sentinţa dată de judecătorii de la Înalta Curte se va aplica după ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

adevarul.ro

Back To Top