Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

florin iordacheMinistrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi seara un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale

„Semnificația acestei decizii este importantă. În această seară, puterea politică din România a declanșat un război împotriva altei puteri - împotriva puterii independente ale Justiției. Nu mai încape vorbă despre dosare. Ce s-a întâmplat în această seară este o declarație de război împotriva justiției și a cetățenilor care au înțeles să se opună. este un act totalitar, vine direct din bezna comunistă dinainte de 1989. Acest robot bolnav (ministrul Justiției - n.r.) pe care l-am văzut vorbind nu a oferit nici o cale de dialog, nici un răspuns care să deschidă o perspectivă de dialog. De ce nu a trimis în parlament, cum de altfel, acest individ spunea cu 24 de ore în urmă?

Avem Diktatul de marți. Încă o marțe neagră în istoria civilizației românești. Mai neagră decât prima. este un gest obstrucționist, discreționar și totalitar al PSD", a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

Back To Top