Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

protest guvernProteste majore organizate în București, în Piața Victoriei. La manifestație au participat peste 100.000 de protestatari. Jandarmii au intervenit după ce mai mulți tineri au aruncat cu pietre, petarde și bulgări de zăpadă în forțele de ordine.

Potrivit informatiilor Hotnews, cei care au initiat violentele la protestul pasnic de miercuri seara, atuncand cu petarde si cu sticle in jandarmi, dar si in multime, sunt membri ai galeriilor Rapidului si ale lui Dinamo, care veneau de la un meci de handbal din apropiere. Fiecare galerie numara 300 - 350 de membri.

Reamintim ca Dinamo este condus de Ionut Negoita, fratele primarului PSD de la Sectorul 3, Robert Negoita.

Un colaborator HotNews.ro a surprins urmatorul dialog in interiorul unui grup de circa zece indivizi cu cagule:
"Hai, acum ne bagam"
"Nu acum ma, ca ne filmeaza"
"Da-i in p... mea, ca de aia am venit"
Si-au ridicat cagulele de la gat spre fata si au inceput sa arunce cu petarde.

In jurul orei 22.40, unul dintre indivizi a aruncat chiar in mijlocul multimii pasnice cu o petarda, si a speriat lumea. O parte insemnata a pietei s-a golit dupa ce a fost aruncata petarda. In prima faza au inceput si jandarmii sa alerge spre multime, o parte a multimii s-a retras. Cordonul de jandarmi a inaintat la 10 m de gardul guvernului. Oamenii striga "Nu plecam!" si "Fara violenta!"

Back To Top