Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

protest ploiesti 1 februarie 2016 2Pe rețele de socializare circulă mesajul unei organizații (OTMPL.RO) prin care se anunță că manifestația care urmează să fie organizată luni ar trebui să fie îndreptată împotriva primarului Adrian Dobre și împotriva Consiliului Local, având ca motivație situația echipei de fotbal Petrolul Ploiești. Detalii AICI.

 

usp comunicatUniunea Suporterilor Petroliști (USP) cât și Octav Preda, unul dintre cei mai reprezentativi susținători ai echipei ploieștene și-au arătat nemulțumirea cu privire la această încercare de a deturna mii de oameni.

„DGA, Nodul Petrolist și LSCT, asociații ale suporterilor petroliști reunite în USP, nu susține și nu participă la protestul organizat în data de 06.02.2017 cu începere de la ora 18:00, de către OTMPL.RO, persoane necunoscute în mediul nostru împotriva primarului Dobre și a CL Ploiești. Suntem adepții dialogului și vom încerca rezolvarea acordării mărcilor FC Petrolul către Petrolul52 pe aceasta cale, a dialogului și a negocierii."

Mai mult decât atât, Octav Preda a declarat pentru observatorulph.ro că această inițiativă a organizației OTMPL reprezintă o greșeală, organizatorii urmărind să deturneze protestele îndreptate împotriva guvernului și a actualei clase politice. Octav Preda a mai precizat că lucrurile nu trebuie amestecate, iar suporterii petroliști se pot organiza în perioada următoare, după încheierea protestelor îndreptate împotriva guvernului, pentru a-și striga nemulțumirile și pentru a găsi împreună cu reprezentanții administrației locale o soluție la probleme echipei de fotbal.

 

Back To Top