Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

agent pazaPolițiștii ploieșteni au efectuat un control inopinat care i-a vizat pe agenții firmelor de pază de la Parcul Industrial.

"În noaptea de 08/09 februarie a.c., polițiști ai Secției nr. 3 Ploiești au acționat pentru verificarea modului de desfășurare a activității de pază la obiectivele din Parcul Industrial Ploiești.
Astfel, au fost verificate 21 de societăți comerciale, au fost controlați și instruiți 29 de agenți de securitate, au fost verificate trei sisteme TVCI și două sisteme de alarmă antiefracție, pentru neregulile constatate fiind aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.600 de lei.
Unul dintre agenții de pază verificați a fost găsit dormind în timpul serviciului, iar un altul a fost depistat în serviciu sub influența băuturilor alcoolice. Fiecare a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 300 de lei.", se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Back To Top