Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mita 1Un medic de la spitalul din Sinaia a fost prins în flagrant, în timp ce primea mită. Polițiști de la Serviciul Anticorupție efectuează patru percheziții în acest caz.

"Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează cercetări într-un dosar penal privind fapte de corupție săvârșite de un medic din cadrul unei unități medicale din Sinaia.
Astfel, astăzi, echipa mixtă alcătuită din ofițeri D.G.A. și procurori a organizat o activitate de prindere în flagrant, medicul fiind surprins după primirea sumei de bani de la un denunțător.
Tot astăzi, ca urmare a delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ofițerii S.J.A. Prahova vor efectua 4 percheziții domiciliare pe raza județului Prahova.
La acțiune participă Serviciile Operații și Tehnic din cadrul Structurii Centrale a D.G.A. și se beneficiază de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab" Ploiești. ", se arată într-un comunicat al DGA.

Back To Top