Categorie: Actual

ghita fotoSebastian Ghiță a fost legitimat în noaptea de joi spre vineri de poliția sârbă în Belgrad. Fostul deputat era însoțit de fratele său, Alexandru Ghiță.

El a încercat să-și schimbe înfățișarea. În momentul capturării, Sebastian Ghiță purta barbă și era ras pe cap.

Fratele său a prezentat documentele adevărate, în timp ce Sebastian Ghiță a prezentat niște documente false, prin care se dădea drept cetățean sloven.
Ghiţă a dispărut în 21 decembrie 2016 şi a fost iniţial dat în urmărire naţională după ce a încălat termenii controlului judiciar. Ulterior a fost dat în urmărire internațională. În țară, instanțele de judecată au emis două mandate de arestare în lipsă. În 10 ianuarie, un complet de la instanţa supremă a emis un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghiţă, omul de afaceri fiind dat şi în urmărire internaţională, prin Interpol.

Sebastian Ghiță a fost văzut ultima dată în public în 19 decembrie, la o întâlnire „protocolară" cu foştii membri ai Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra Serviciului, care a marcat finalul mandatului fostului Legislativ. El a scăpat de filaj, pe DN1, între București și Ploiești, după ce a plecat de la întâlnirea de la SRI.

Foto: DIGI 24

Back To Top