Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

trafic aglomeratBiroul de presă al IJP Prahova informează că în perioada 26 – 27 aprilie, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 1 de la km 69+111 ( zona Movila Vulpii) vor fi executate lucrări de revizie a pasajului rutier.

În acest sens, vor fi instituite următoarele restricţii de circulaţie a vehiculelor: În ziua de 26.04.2017, în intervalul orar 09.30 – 15.30, circulaţia rutieră pe sensul Ploieşti – Braşov se va închide, iar traficul aferent acestui sens de mers se va desfăşura deviat pe calea Braşov – Ploieşti;

În ziua de 27.04.2017, în intervalul orar 09.30 – 15.30, circulaţia rutieră pe sensul Braşov – Ploieşti se va închide, iar traficul aferent acestui sens de mers se va desfăşura deviat pe calea Ploieşti – Braşov. Conform programului, în perioada vacanţei de 1 Mai, când se anunţă un aflux peste medie de autovehicule care vor urca spre Valea Prahovei, se va permite circulaţia pe ambele sensuri de mers în dreptul lucrărilor de la calea ferată.

Back To Top