Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghitaAutorităţile române au transmis miercuri, la Belgrad, toate documentele pentru extrădarea lui Sebastian Ghiţă, anunță Tudorel Toader, Ministrul Justiției. Oficialul a precizat că este vorba despre aproape 500 de pagini de documente care au fost traduse şi că prelungirea perioadei de detenţie pentru Ghiţă a fost solicitată doar ca măsură de precauţie.

„Am trimis documentele necesare extrădării ieri la Ministerul Justiţiei din Serbia, sunt 475 de pagini, documentaţia a fost tradusă de noi cu un efort susţinut şi inregistrată la Ministerul Justiţiei din Serbia de ieri. Am trimis ieri la 13.30, Ministerul Justiţiei şi-a îndeplinit obligaţiile", a declarat ministrul Justiției care a subliniat că autorităţile române şi-au făcut treaba şi că de acum lucrurile depind de partea sârbă.

Curtea Supremă din Belgrad a prelungit, la solicitarea României, termenul de 18 de zile pentru transmiterea cererii de extrădare în cazul lui Sebastian Ghiţă, reţinut în 14 aprilie, la Belgrad, în baza unui mandat de arestare emis de autorităţile de la Bucureşti.

Back To Top