Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Continuă seria aproape săptămânală a accidentelor rutiere grave petrecute la intersecţia străzilor Maramureș cu Rudului, în apropierea de zona centrală a municipiului Ploieşti. O maşină s-a răsturnat, duminică, în urma unei coliziuni cu un alt autoturism. Un copil a fost rănit la cap în urma impactului.

 

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 10.00, pe fondul neacordării de prioritate, în condiţiile în care în această intersecţie nu funcţionează semafoarele de foarte multă vreme, iar şoferii care circulă pe strada fără prioritate, Rudului, sunt deseori nevoiţi să "forţeze" intrarea. Una dintre maşinile implicate în coliziune s-a răsturnat, ea fiind repusă pe roţi după intervenţia echipajului de la descarcerare.

În cele două maşini se aflau cinci persoane, printre care şi doi copii, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Unul dintre cei doi copii a fost rănit uşor la cap şi a necesitat îngrijiri medicale, potrivit aceleiaşi surse.

ISU Prahova a intervenit cu două echipaje. De asemenea, Poliţia Rutieră a trimis în zonă mai multe echipăaje pentru cercetări şi pentru dirijarea traficului în intersecţie.

Back To Top