Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

costin vlad injuraturiOmul de afaceri Vlad Constantin, zis și Șomeru, cunoscut la nivel național odată cu declanșarea scandalului în care este implicat fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, a reacționat printr-un limbaj agresiv și licențios la apariția unui articol publicat de republikanews.ro, proferând injurii și amenințări postate public la adresa jurnaliștilor care lucrează în cadrul publicației amintite.

 

Șomerul este un om de afaceri din Comarnic, a deținut societatea câmpineană Tibi Oil. Constantin este cunoscut în zona Comarnic- Breaza - Azuga drept un om de afaceri care se ocupă cu afaceri cu produse petroliere, având mai multe benzinării în zona Valea Prahovei.

 

Acesta a fost cercetat și trimis în judecată, în 2013, de către DIICOT Ploiești, pentru evaziune fiscală și spălare de bani. La acea dată, procurorii l-au acuzat că a coordonat un grup infracțional organizat din care făceau parte alţi doi suspecţi și că, împreună, au înfiinţat opt societăţi comerciale în Bulgaria, prin intermediul cărora au făcut achiziţii intracomunitare de produse petroliere din România. Cei trei achiziționau de la rafinăriile din țară diferite tipuri de uleiuri, pe care le vindeau apoi ca benzină sau motorină prin intermediul unor societăți fantomă. Uleiurile erau vândute fictiv în Bulgaria și, fiind vorba de livrare intracomunitară, nu se plătea TVA.

Anchetatorii au stabilit un prejudiciu de patru milioane de euro adus bugetului de stat prin neplata taxelor şi impozitelor şi au pus sechestru pe bunuri imobile şi utilaje în valoare de peste 2,5 milioane de euro aparţinând lui Vlad Constantin, titrează telegrama.ro

Vlad Constantin a fost cel care l-a denunțat pe fostul deputat Mircea Roșca la DNA Ploiești, când a prezentat o probă video din care reieșea că a dat o mită de 20.000 de euro, pentru a obține mai multe terenuri în Azuga.

Arestat în 2013 de Tribunalul Prahova la cererea DIICOT, Constantin a stat aproximativ șase luni în arest preventiv, apoi a fost plasat în control judiciar până pe data 2 noiembrie 2015.

În noiembrie 2016 a fost din nou arestat preventiv de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești într-un alt dosar, care avea ca obiect săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi ultraj.

"S-a reţinut că, în perioada 2014-2016, suspectul Vlad Constantin, zis Şomerul, ar fi eliminat concurenţa în domeniul exploatării materialului lemnos de pe raza judeţului Prahova, prin ameninţarea cu un act de justiţie viciat, lăsând impresia că are influenţă asupra unor funcţionari şi magistraţi. De asemenea, ar fi şantajat şi ultragiat un funcţionar public cu funcţie de conducere şi un ofiţer de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. În această perioadă suspectul, în mod repetat, ar fi ameninţat, în mod direct, pe administratorii a trei societăţi comerciale, numiţii A.A., T.I., C.L., că îi va denunţa unui procuror, asupra căruia a lăsat impresia că are influenţă, în scopul constrângerii acestora ca, în timpul desfăşurării licitaţiilor publice organizate de Direcţia Silvică Prahova, să nu liciteze împotriva sa şi, astfel, materialul lemnos să fie adjudecat de suspect la preţul de pornire", se arată într-un comunicat emis la acel moment de Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești.

"În perioada decembrie 2014 – septembrie 2016, suspectul Vlad Constantin, în mod repetat, ar fi ameninţat un funcţionar cu atribuţii de conducere din cadrul Direcţiei Silvice Prahova, prin aceeaşi modalitate, să nu îi aplice sancţiuni contravenţionale pentru faptele constatate şi să-i permită să exploateze suplimentar şi ilegal materialul lemnos. În perioada iunie-septembrie 2016, suspectul, în mod repetat, l-ar fi ameninţat pe un ofiţer de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova că va denunţa organelor de urmărire fapte nereale, prin ticluire de probe, acestea creându-i poliţistului temerea că, deşi nevinovat, va fi cercetat penal. La domiciliul suspectului a fost efectuată o percheziţie domiciliară cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi «Matei Basarab» Ploieşti", se mai precizează îj documentul citat.

Vlad Constantin a rămas în spatele gratiilor până în decembrie 2016, când a fost plasat în arest la domiciliu. În februarie 2017, Tribunalul Prahova a admis contestația acestuia și l-a plasat din nou sub control judiciar.

Luna aceasta, instanța a decis că Vlad Constantin a încălcat anumite prevederi impuse de controlul judiciar și l-a plasat în arest la domiciliu până pe data de 12 iunie 2017. Procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești au cerut din nou arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursa text/foto: telegrama.ro

Back To Top