Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rafinaria_lukoilPloieştiul a fost poluat cu azot. S-a întâmplat săptămâna aceasta. Vestea vine după ce autorităţile au anunţat că săptămâna trecută, duminică, Ploieştiul a fost poluat cu benzen. Autorităţile locale caută, însă nu găsesc nici sursa poluării, nici vinovatul. Între timp, primarul Andrei Volosevici a venit cu o propunere: Consiliul Local să cumpere o staţie de monitorizare a calităţii aerului. Iar la nivelul primăriei să se formeze o comisie care să propună schimbarea legilor care nu îi pedepseşte pe cei care le dau românilor să respire tot felul de otrăvuri.

Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova a confirmat astăzi, public, faptul că la Ploieşti, în ultimele zile, s-au înregistrat unele depăşiri ale concentraţiei de azot din aer. Cu zâmbetul de faţă, şeful de la APMne-a asigurat că situaţia e sub control, că nu s-a atins pragul de alertă şi că noi, jurnaliştii, nu înţelegem că staţiile de monitorizare  a calităţii aerului amplasate la Ploieşti nu au rol de avertizare sau de alarmare a populaţiei.

Între timp, după patru zile de poluare, primarul Andrei Volosevici a constatat că situaţia cu poluarea e cât se poate de gravă şi a propus achiziţionarea de către Consiliul Local a unei staţii de monitorizare a calităţii aerului.

Dincolo de asta, cel mai important este că Volosevici a dispus constituirea unei comisii la nivelul Primăriei Ploieşti, comisie care ar urma să lucreze la unele modificări legislative în ceea ce priveşte poluarea.

Cât despre Garda de Mediu Prahova, aceasta încă mai caută autorii poluării cu benzen şi mai nou, cu azot, printre agenţii economici din Ploieşti şi din jur. Problema este însă că activitatea comisarilor de mediu are, de patru zile, acelaşi rezultat: nu se ştie sursa poluării.
Daciana ILIE

Back To Top