Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Doi bărbaţi, angajaţi ai CFR, au fost surprinşi ieri în timp ce descărcau dintr-un autoturism 29 de saboţi utilizaţi la sistemele de frânare ale vagoanelor, pe care voiau să îi vândă ca fier vechi.

Cei doi lucrează la CFR de mai mult timp şi au găsit metoda „perfectă” de la face bani fără prea mult efort. Ei au sustras 29 de saboţi folosiţi la sistemele de frânare de la vagoanele CFR staţionate în gara CFR Triaj Brazi.

Jandarmii i-au prins pe cei doi în timp ce descărcau din portbagajul unui autoturism saboţii utilizaţi la sistemele de frânare ale vagoanelor, intenţionând să îi vândă la un centru de colectare a fierului vechi din cartierul Mitică Apostol.

Cei doi au fost predaţi poliţiştilor şi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de sustragere de componente ale căii ferate, de bunuri din vagoanele care sunt în compunerea unui tren aflat în circulaţie sau programat pentru circulaţie.

Back To Top