Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
savu_danielSenatorul ploieştean Daniel Savu susţine că scopul acţiunii organizate ieri de procurorii DNA în vama de la Ploieşti este acela de a abate atenţia de la produsele petroliere care au intrat în România prin Oil Terminal de la Constanţa şi care au ajuns la Ploieşti trecând prin ţară „nevămuite".

Social-democratul Daniel Savu susţine, într-un comunicat dat publicităţii astăzi, că şeful vămii Ploieşti, Cornel Costea, arestat preventiv pentru luare de mită, este doar „un simplu pion sacrificat pe o tablă de şah, unde miza este cu mult mai mare decât ar putea să înţeleagă chiar el".

„Scopul acţiunii din aceste zile tocmai acesta a fost să se abată atenţia de la produsele petroliere. Dacă se va constata că nu "transpiră" nimic de la Ploieşti, vom vedea acelaşi avânt de control şi la Vama din Constanţa, fără teama că ar mai putea cineva să dea de urma produselor petroliere care au venit de la Oil Terminal şi au ajuns la Ploieşti, trecând nevămuite prin ţară, pentru ca ulterior să li se şteargă urma, probabil chiar şi din calculatoare" spune senatorul Daniel Savu.

În acelaşi comunicat Savu arată că descinderea anchetatorilor DNA în vama de la Ploieşti a avut loc la o săptămână de la realegerea Robertei Anastase în funcţia de preşedinte al PDL Prahova „când o astfel de acţiune numai putea deranja apele interne din partid şi nu le mai putea da unora idei să facă asocieri".

Savu spune de asemenea că, în opinia sa, nu este „întâmplător" faptul că preşedintele Camerei deputaţilor, Roberta Anastase susţinea ieri o conferinţă de presă la Ploieşti la aceeaşi oră la care procurorii DNA începeau descinderea la Direcţia Judeţeană de Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova.

Savu susţine că Anastase a folosit acea conferinţă drept „un prilej excelent, intenţionat creat, tocmai pentru a se disocia ea şi partidul de corupţia din vămi".
Back To Top