Categorie: Actual

euroLazăr Ionuţ Adrian, al doilea suspect în cazul furtului sumei de un milion de euro dintr-o casă nelocuită situată în Bariera Bucureşti din Ploieşti, s-a predate ieri la postul de poliţie Valea Călugărească.
De două zile, poliţiştii aveau indicii că tânărul se întorsese în comuna natală, însă acesta nu fusese depistat.
După ce s-a predat, tânărul a fost încarcerat în arestul IPJ Prahova, întrucât pe numele său exista un mandat de arestare emis în lipsă.

În momentul în care s-a prezentat la poliţie, Ionuţ Adrian Lazăr nu avea asupra lui nicio sumă de bani.
Ionuţ Adrian Lazăr este a şasea persoană care ajunge în arest în ancheta privind furtul unui million de euro. În total, instanţa a emis mandate de arestare pe numele a nouă persoane. Doi dintre cei arestaţi sunt consideraţi principalii suspecţi de comiterea furtului. Ceilalţi patru arestaţi, dar şi cei trei pe numele cărora au fost emise mandate de arestare în lipsă fiind acuzaţi că i-au tâlhărit pe cei doi tineri care au furat milionul de euro.

La jumătatea lunii ianuarie o femeie în vârstă de 60 de ani din Ploieşti a reclamat că, dintr-un imobil nelocuit situat la marginea oraşului i-a fost furată suma de un milion de euro, bani pe care îi avea în urma vânzării unor terenuri în urmă cu trei ani.

La scurt timp de la reclamaţie, poliţiştii l-au prins pe unul dintre suspecţi, un adolescent analfabet din Valea Călugărească. Tânărul ascunsese o parte din bani în pereţii casei în care locuia împreună cu mama şi cu fraţii săi.
Cel de-al doilea suspect, Ionuţ Adrian Lazăr, a fugit în Italia, conform informaţiilor furnizate de Poliţia Prahova şi era dat în urmărire generală.

Conform anchetatorilor, cei doi nu ştiau de existenţa banilor în momentul în care au intrat în casa nelocuită unde au găsit geamantanul cu un milion de euro.
Până acum poliţiştii au reuşit să recupereze, în bani şi bunuri, aproximativ 200 000 de euro din suma furată.

Back To Top