Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

depozitComisarii Gărzii Financiare au început, astăzi, un control de amploare în depozitul „Frigoriferul” din Ploieşti, cel mai mare depozit en gros de alimente din judeţul Prahova.

Toţi comisarii de la Garda Financiară Prahova participă la controalele de la Frigoriferul, depozit în care funcţionează peste 20 de firme en gros, cu câte patru sau cinci puncte de lucru fiecare.

Prima zi a controalelor arată că evaziunea fiscală este un lucru cât se poate de obişnuit în acest depozit: peste o sută de tone de alimente au fost confiscate, pe motiv că firmele care le comercializau nu au putut prezenta documente de provenienţă a mărfii.

Concret, comisarii de la Garda Financiară au confiscat 26 tone carne de pui, 46 de tone de cartofi, 40 de tone de carne şi preparate din carne, 1 677 litri de ulei, 520 kilograme de peşte, dar şi cantităţi mai mici de legume, fructe şi bere.

Garda Financiară a aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 60 000 de lei noi şi a confiscat suma de 3 400 de lei, bani care au fost găsiţi la firmele controlate, dar care nu fuseseră bătuţi pe casele de marcat.

Acesta este bilanţul verificărilor, în condiţiile în care comisarii Gărzii Financiar au finalizat controalele la şase din cele 26 de firme care funcţionează în depozitul „Frigoriferul”. Controalele la acest depozit vor continua şi zilele următoare.

Back To Top