Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ambulanta1Un incident de-a dreptul şocant s-a petrecut astăzi, la Grupul Şcolar „Mecanică 2” din municipiul Câmpina, grup şcolar mai cunoscut sub denumirea „Liceul de construcţii”.

O elevă de clasa a VII-a s-a aruncat de la etajul unu, pe fereastra unuia dintre grupurile sanitare din şcoală. Totul s-a petrecut în pauza dintre ultima şi penultima oră, astăzi clasa unde învaţă eleva având în orar cinci ore.

Colegii fetei aflaţi în curtea şcolii au chemat o ambulanţă. În primă fază, eleva a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpina, unde medicii au constatat că are o fisură de calcaneu, întrucât, cel mai probabil, a căzut în picioare.
Ulterior, tânăra a fost trimisă la şcoala specială de la Voila, unde va fi supusă unor examene psihiatrice de specialitate, care să stabilească dacă a vrut să-şi pună capăt zilelor, aşa cum cred unii dintre colegii ei.
 Un lucru este cert: întrebat dacă există posibilitatea ca fata să fi fost victimă şi să fi fost aruncată pe fereastră, şeful Inspectoratului Şcolar Prahova, profesorul  Gheorghe Borovină a spus că exclude această ipoteză.

Eleva care s-a aruncat de etajul şcolii provine dintr-o familie dezorganizată, mai spun colegii ei.

Back To Top