Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rar itpRegistrul Auto Român va lucra cu publicul şi în zilele de sâmbătă, până la sfârşitul anului 2017. Măsura, luată după ce s-a constatat o creştere mare a numărului de solicitări, va viza şi reprezentanţa din Prahova, care are sediul în Parcul Industrial Ploieşti, în zona Crângul lui Bot, la ieşirea spre Târgovişte.

Decizia a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienţilor, care se programează să obţină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.

Astfel, în toate reprezentanţele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 04.11.2017, de la ora 8.00 la ora 14.00. Excepţie fac zilele de 2, 23 şi 30 decembrie 2017.

Sistemul call center naţional le permite posesorilor de autovehicule să obţină programare în oricare dintre reprezentanţele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziţie în acest sens. Există, de asemenea, opţiunea programării online pe site-ul www.rarom.ro.

Back To Top