Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Valoarea amenzilor de circulație va exploda, pur și simplu, de la 1 ianuarie 2018. Și asta deoarece, conform legii, un punct de amendă se calculează ca fiind 10% din salariul minim brut pe economie, care ajunge, la data amintită, de la 1.450 de lei la 1.900 de lei.

 

Majorarea salariului minim brut pe economie, la 1.900 de lei, de la 1 ianuarie 2018, anunțată în contextul transferului contribuțiilor de la angajat la angajator, va scoate mai mulți bani din buzunarele șoferilor. Cei care nu respectă regulile de circulație vor avea de plătit amenzi mai mari, pentru că, potrivit legii, un punct de amendă va crește spectaculos, la începutul anului viitor, de la 145 de lei la 190 de lei!
Cele mai mici sancțiuni, așadar, incluse în clasa I (2-3 puncte de amendă) vor fi cuprinse între 380 și 570 de lei. Atât vor plăti, de exemplu, șoferii prinși vorbind la telefon în timp ce se află la volan, cei care conduc fără a purta centura de siguranță, care intră pe "interzis", care nu semnalizează corespunzător sau depășesc viteza maximă legală cu până la 20 km/oră.
Cele mai mari amenzi pentru persoanele fizice sunt cele din clasa a IV-a de sancţiuni (9-20 puncte de amendă), de 1.710 până la 3.800 de lei, și vor putea fi aplicate, de exemplu, șoferilor care depășesc viteza legală cu 41-50 km/h, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice (atunci când fapta nu constituie infracţiune), dar și celor care circulă cu maşini cu inspecţia tehnică periodică expirată sau fără plăcuțe de înmatriculare, care conduc automobile fără anvelope de iarnă pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă ori polei.

Back To Top