Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Conducerea MAI a lansat, în dezbatere publică, proiectul de ordin care modifică modalitatea de desfășurare a admiterii în școlile Ministerului Afacerilor Interne. Schimbările ar urma să fie valabile în 2018, când examenele vor începe încă din luna ianuarie.

 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat,în weekend, că dintre variantele luate în calcul, inspirate inclusiv din examenele organizate în alte state, a fost preferată cea a unui "traseu aplicativ care să testeze atât forța și rezistența, cât și agilitatea și calitățile motrice. Încă un lucru foarte important: odată cu introducerea acestui traseu va fi scos pragul minim de înălțime"! Ministrul a detaliat, într-o postare ulterioară publicată pe pagina sa de Facebook, argumentele în favoarea acestei decizii. "O precizare foarte importantă referitoare la eliminarea baremului de înălțime! Înălțimea candidaților este testată în continuare, însă sunt aplicate metode mult mai obiective decât până în prezent, prin introducerea acestui traseu aplicativ. În traseu se regăsesc probe pe care le poți parcurge DOAR dacă ai o anumită statură sau o condiție fizică bună. Iar obiectivul acesta este - să avem candidați bine pregătiți din punct de vedere fizic. Se renunță astfel la un criteriu care poate părea subiectiv - înălțimea, având în vedere dinamica modificărilor în demografie - și se introduce o probă care verifică mai multe aspecte, legate în general de condiția și abilitățile fizice ale candidaților. Spre exemplu, de ce o tânără care are 1,64 metri este inaptă să fie polițist, în timp ce colega ei, care are 1,65 metri, este aptă pentru această meserie? Nu vom impune noi limita minimă de înălţime, pentru că sunt de părere că există tineri cu 2 cm mai scunzi care pot fi mai tehnici şi mai abili decât alţi colegi de-ai lor mai înalţi. Este o şansă pe care trebuie să le-o acordăm miilor de tineri din ţara noastră care îşi doresc o carieră în MAI, dar care vor dovedi că pot face faţă! În ceea ce privește complexitatea traseului și a executării exercițiilor, vă asigur că specialiștii au lucrat îndelung la pregătirea acestora și pe lângă faptul că se testează tehnica, rezistența și viteza de reacție, probele nu sunt deloc simple. Tot aici precizez că timpul maxim alocat traseului este de 2 minute şi 25 de secunde, INDIFERENT de sexul candidatului, dar şi că orice exerciţiu neexecutat corect se penalizează cu 3 secunde adăugate. În cazul în care un exerciţiu nu este executat deloc, candidatul este eliminat din concurs. Așadar, selecția privind statura candidaților se face prin parcurgerea tuturor probelor acestui traseu nou pe care îl introducem pentru aceste examene din ianuarie. Vorbim doar de sesiunea din ianuarie acum, pentru că nu sunt de părere ca, în plină iarnă, sutelor de candidați să le fie testată rezistența afară, la temperaturi foarte scăzute", a argumentat Carmen Dan, cu referire la condiția care, de altfel, a stârnit numeroase dezbateri, în sesiunile trecute.
Cele mai noi precizări au venit duminică, tot prin intermediul rețelei de socializare:
"Zilele acestea am primit mesaje de la foarte mulți tineri interesați să participe la concursurile pe care MAI le va organiza în perioada următoare, așa că voi face aici câteva precizări referitoare la ordinul pe care recent l-am supus dezbaterii publice:
1. Eliminarea condiției de înălțime va fi menținută și pentru viitoarele concursuri din sursă externă și pentru cele din anul 2018 la Academia de Poliție și școlile de agenți și subofițeri.
2. Traseul practic-aplicativ se va utiliza, ca probă de verificare a aptitudinilor fizice, la concursurile din anul 2018 pentru școlile de agenți și subofițeri și pentru admiterea la Academia de Poliție. În funcție de cerințele instituțiilor beneficiare, traseul va putea include și alt tip de probe, așa cum este și în prezent în cazul traseului destinat școlii de subofițeri pompieri.
3. Pentru concursurile din sursă externă, în funcție de natura postului, organizatorul examenelor va decide dacă este necesară introducerea verificării aptitudinilor fizice sau nu. Spre exemplu sunt funcții de specialitate care nu impun parcurgerea unei astfel de probe – contabili, medici sau asistenți medicali, personal destinat interacțiunii cu publicul (la ghișeele birourilor de înmatriculări auto, pașapoarte, evidența populației) etc.
4. Datele organizării concursurilor din sursă externă, precum și condițiile desfășurării acestora vor fi comunicate de către instituțiile organizatoare, nefiind un demers centralizat la nivel de minister.
Am încredere că prin aceste măsuri cât mai mulți tineri vor avea ocazia să aleagă o carieră în MAI."
Prima sesiune de admitere va avea loc în ianuarie 2018, după ce conducerea MAI a decis scurtarea perioadei de pregătire la un an și creșterea numărului de locuri alocate școlilor Ministerului, în încercarea de a mai acoperi din deficitul de personal. Atunci vor fi scoase la concurs 2.880 de locuri, cele mai multe, 1.300, la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina.
Pentru această sesiune, data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 5 decembrie 2017!
Vezi VIDEO cu modalitatea de desfășurare a probei constând în traseul aplicativ.

Back To Top