Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

premiere pompieri azotat breazaCu explozia de la Mihăileşti încă dată ca exemplu şi rămasă o rană deschisă în istoria ultimelor decenii în România, pompierii prahoveni care au intervenit în noaptea de 31 octombrie pentru a preveni o posibilă catastrofă care avea potenţialul să fie de 100 de ori mai mare decât cea petrecută în Buzău acum mai bine de 13 ani au fost premiaţi, astăzi, de autorităţi.

 

Prefectul judeţului Prahova, Mădălinea Lupea, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, i-a felicitat pe reprezentanţii ISU care au intervenit, săptămâna trecută, pentru stingerea incendiului izbucnit la unul dintre vagoanele unui tren de marfă încărcat cu aproape 2.000 de tone de nitrat de amoniu, o substanţă extrem periculoasă. Prefectul le-a înmânat diplome celor 11 salvatori ai ISU Prahova care s-au aflat în prima linie la incidentul petrecut în apropiere de gara din Breaza.

Autorităţile le-au mulţumit pompierilor, dar şi reprezentanţilor celorlalte instituţii care au intervenit săptămâna trecută la Breaza pentru prevenirea unei posibile explozii. De asemenea, 10 dintre cei 11 pompieri vor fi avansaţi în grad înainte de termen.

Lucrătorii ISU au primit diplome de merit din partea Prefecturii Prahova, dar şi cadouri acordate de conducerea Conpet SA, directorul societăţii de stat, Liviu Ilaşi, apreciind prefesionalismul cu care s-a intervenit în seara de 31 octombrie.

De asemenea, prefectul de Prahova, Mădălina Lupea, şi şeful ISU Prahova, locotenent-colonel Mihai Drăgan, au primit diplome similare din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, pentru modul în care au coordonat intervenţia.

Back To Top