Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Oficial, iarna își intră în drepturi din această noapte. Informarea meteo emisă de ANM intră în vigoare peste câteva ore și anunță lapoviță, ninsori și chiar viscol, în mai multe zone ale țării.

 

Potrivit meteorologilor, primele fenomene vor fi semnalat luni seară, în zonele montane, mai precis la peste 1.700 de metri altitudine, unde vântul va avea intensificări care, până marți dimineață, pot atinge la rafală peste 90...100 km/h.
Pe 21 noiembrie, la ora 3.00, intră în vigoare și informarea potrivit căreia la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60...80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.
În nord-vestul și centrul țării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marți (21 noiembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (21/22 noiembrie), mai anunță ANM.
Actuala avertizare expiră pe 22 noiembrie, la ora 18.00.

Back To Top