Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

oraselul copiilor masinuteConducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că a primit mult aşteptatele propuneri pentru un "concept integrat" şi că s-a hotărât în privinţa organizării Târgului de Crăciun şi a Orăşelului Copiilor.

În iarna 2017-2018, Târgul de Crăciun se va ţine, în premieră pentru istoria recentă a Ploieştiului, în parcul din faţa Palatului Administrativ. În ultimii ani, căsuţele din lemn şi scena pentru spectacole au fost amplasate tot în centru, la câteva zeci sau sute de metri distanţă, fie în zona pietonală, fie în vecinătatea Halelor.

 

În schimb, pentru Orăşelul Copiilor nu există vreo mare surpriză, în ciuda unor variante mai puţin obişnuite, autorităţile ploieştene hotărându-se, în cele din urmă, să îl organizeze în acelaşi loc în care a fost amplasat şi iarna trecută.

"Conceptul pentru Crăciun a sosit şi începem punerea lui în practică. Mai rămân câteva lucruri de stabilit, în contextul în care şi SGU şi Hale şi Pieţe se vor implica în organizarea activităţilor din această iarnă. Târgul de Crăciun va fi amplasat în faţa Palatului Administrativ. Va exista şi un patinoar, care va fi amplasat în zona pietonală, în apropierea fântânii arteziene. Orăşelul Copiilor, în schimb, va fi amenajat la Sala Sporturilor", a anunţat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Anul trecut, Orăşelul Copiilor a fost amenajat tot în parcul de la Sala Sporturilor "Olimpia", iar Primăria a pus la dispoziţie un trenuleţ turistic care a asigurat accesul din centru spre acest punct, trenuleţ la care sunt mari şanse să se renunţe în această iarnă.

Back To Top