Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Din weekend este valabil noul mers al trenurilor, stabilit de CFR Călători, iar din această săptămână intră în circulație și Trenurile Zăpezii, care vor asigura legătura cu stațiunile montane, la tarife semnificativ mai mici decât cele obișnuite.

CFR Călători a anunțat că Trenurile Zăpezii circulă din 11 decembrie către destinații montane, mai precis spre Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani (staţiunile Straja şi Parâng). În zilele de weekend biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Brașov și retur) au reduceri între 31% și 56%, potrivit unui comunicat al companiei. În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%.
Noul mers al trenurilor, în vigoare din acest weekend, va fi valabil până la data de 8 decembrie 2018. Conform acestui orar, la trenurile IR 1633 şi IR 1632 București Nord – Brașov şi retur, care vor circula permanent, timpii de mers sunt mai mici cu aproximativ 20 minute faţă pe mersul de tren actual, durata de parcurs fiind de 2 ore și 25 de minute.
De asemenea, la cadență de aproximativ 2 ore, CFR Călători va asigura legătură feroviară București – Aeroport și retur
Zilnic se vor afla în circulaţie între 1.200 și 1.300 de trenuri, în funcție de perioada din an.
Foto: romaniaturistica.ro

Back To Top