Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adrian_severinReporterii de investigaţie ai publicaţiei britanice The Sunday Times dezvăluie, în ediţia curentă, faptul că trei europarlamentari au acceptat plăți secrete pentru a face modificări unor legi UE în detrimentul a milioane de cetățeni UE. Unul dintre cei trei este chiar social-democratul român Adrian Severin, titrează reporterii britanici, citaţi de Adevărul.

Un număr de lobby-iști sau membri ai unor grupuri de interese - care, în realitate, erau reporteri de investigație ai publicației The Sunday Times au cerut celor trei europarlamentari să devină membri ai unei companii de consultanță care le-a cerut să modifice anumite părți din legislația europeană, în schimbul a unor sume de ordinul miilor de euro. Amendamentele au fost făcute, acestea apar acum în legislația europeană exact așa cum au fost scrise de către acești lobby-iști.

Lobby-ul lui Severin = 100.000 de euro

Salariul anual la care au convenit europarlamentarii cu această firmă-fantomă de consultanță este de 100,000 de euro pe an. Această sumă de bani este suplimentară celei de 190,000 de euro pe care fiecare europarlamentar o primește pe an.

Adrian Severin a trimis reporterilor un e-mail spunând: "Vă anunţ că modificarea dorită de către dumneavoastră a fost făcută. Vă trimit deci o factură de 12.000 de euro pentru "servicii de consultanţă în ceea ce priveşte modificarea codului din Directiva 94/19/CE, Directiva 2009/14/CE", afirmă publicația britanică The Sunday Times.

Reuniunile celor trei europarlamentari, printre care și Severin, cu așa-zișii lobby-iști au fost filmate în secret şi au avut loc în baruri, restaurante şi două clădiri ale parlamentului în Bruxelles şi Strasbourg.

„Această descoperire ar putea să creeze unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria Parlamentului European", scrie The Sunday Times. Conform regulilor PE, europarlamentarii trebuie să se abțină de la a accepta orice fel de cadou sau beneficiu care ar afecta felul în care aceştia își exercită responsabilitățile.

Diana Wallis, vice-președintele PE, a spus că va porni o investigație imediat: „Această problemă trebuie să fie investigată cu foarte mare atenție”.

Sursa: www.adevarul.ro

Back To Top