Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Guvernul le-ar putea face o surpriză bugetarilor, în sensul acordării a trei zile libere suplimentare care să transforme cele două minivacanțe, de Crăciun și Anul Nou, în una singură, de 11 zile! Dacă proiectul va fi aprobat, însă, cei care vor beneficia de el vor avea de muncit pe rupte în ianuarie, pentru a recupera.

 

Un proiect de hotărâre de Guvern publicat de prolex.ro prevede acordarea de libere pe 27, 28 și 29 decembrie. Dacă acesta va fi aprobat, instituțiile publice se vor închide vineri după-amiază și vor mai funcționa abia din 3 ianuarie.
Cele trei zile libere se vor adăuga sărbătorilor legale (prima și a doua zi de Crăciun - 25 și 26 decembrie, respectiv prima și a doua zi de Anul Nou - 1 și 2 ianuarie), prevăzute în Codul Muncii. Astfel rezultă o vacanță de 11 zile pentru mare parte din bugetari, în special pentru funcționari, dacă stăm să ne gândim că dascălii sunt în vacanță, iar medicii, polițiștii și magistrații intră în categoria celor a căror activitate nu poate fi întreruptă. Ba chiar, pentru unii, urmează o perioadă de foc.
Potrivit inițiativei citate de sursa amintită, prevederile art. 1, referitoare la acordarea celor trei zile libere, "nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii" și "și nici magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în zilele de 27, 28 și 29 decembrie 2017 şi nici participanţilor în aceste procese".
Proiectul de hotărâre mai prevede că "operațiunile de încasări prin virament în relația cu instituțiile de credit aferente zilelor de 27, 28 și 29 decembrie 2017 se înregistrează în contabilitatea unităților teritoriale ale trezoreriei statului cu data de 22 decembrie 2017. În zilele de 27, 28 și 29 decembrie 2017, prin centrala Ministerului Finanțelor Publice se efectuează operațiuni de încasări și plăți, operațiuni de plăți privind serviciul datoriei publice, precum și eventualele operațiuni de debitare dispuse de Comisia Europeană din contul de Resurse Proprii în lei deschis la Trezoreria Statului. Prin ordin al ministrului finanțelor publice poate fi stabilită și desfășurarea altor operațiuni prin Trezoreria Statului".
Cei care vor încheia anul cu această vacanță nesperată vor avea de tras tare, însă, în prima lună din 2018. Ei vor lucra fie trei sâmbete la rând, fie suplimentar, zilnic, pentru a recupera. Pentru zilele stabilite ca zile libere potrivit alin. (1) (27, 28 și 29 ianuarie - n.r.), instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în zilele de 6, 13 și 20 ianuarie 2018 sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 31 ianuarie 2018, potrivit planificărilor stabilite",mai precizează proiectul.

Back To Top