Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Tânărul prahovean condamnat la moarte, definitiv, în Malaysia, pentru trafic de droguri, vede în sfârșit o șansă de a scăpa de pedepasa capitală. Cel puțin așa susține ministrul Justiției, Tudorel Toader, în urma deplasării făcute în țara respectivă (VEZI DETALII).

După semnarea Memorandumului cu Guvernul Malaysiei, privind activități de cooperare juridică, ministrul Justiției anunță că Ionuț Gologan, prahoveanul de 25 de ani, din Telega, ar putea reveni în țară. "Deşi avem o comunitate mică în Malaysia, avem mii de romani care fac deplasări turistice în Malaysia. Avem mulţi studenţi care fac deplasarea din Malaysia în România. Avem şi mulţi deţinuţi, dintre care unul este condamnat definitiv la pedeapsă capitală. Pe lângă acesta, mai exista doi români care sunt judecaţi. Noi am avut discuţii cu procurorul general Malaysia, cu preşedintele Curţii Supreme. Am avut discuţii cu ministrul Justiţiei şi ministrul de Interne. Am început cooperarea juridică dintre România şi Malaysia. Grăbim discuţiile la nivel tehnic privind cele trei tratate de extrădare. Negociem situaţiile celor trei români. Dacă pentru Gologan se va accepta solicitarea comutării pedepsei capitale în detenţie pe viaţă, se poate pune problema transferului său într-un penitenciar din România. Faptele lor sunt fapte, le decid instituţiile competente, noi putem discuta pe fondul juridic, aducerea lor în țară și salvarea vieții lor. Chiar dacă sunt infractori, vrem să le salvăm viața și să-i aducem în țară, unde după un anumit timp, există posibilitatea eliberării lor", a declarat, marți, Tudorel Toader.

Back To Top