Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Dacă mulți dintre cei care s-au bucurat de minivacanța de Crăciun revin astăzi la serviciu, peste 470.000 de români au un motiv întemeiat să continue petrecere.

"La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Ștefan! 472.451 de români își sărbătoresc astăzi onomastica! Dintre aceștia, cei mai mulți se numesc Ștefan (288.000) și Ștefania (100.000), dar tot astăzi petrec și cei care poartă numele de Fănel, István, Fana, Fănica și #Fănuța! La mulți ani tuturor!", a transmis Ministerul de Interne, miercuri dimineață.
Numele Ștefan vine din grecescul Stephanos și se referă la "coroana", "ghirlanda" cu care erau încununaţi învingătorii.
Pe 27 decembrie, Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Ştefan, considerat primul martir creştin care a fost condamnat de către autorităţile Iudaice.
Potrivit unei tradiţii străvechi, de Sfântul Ştefan este bine să aducem în casa icoana Sfântului, pentru a-i ajuta pe cei care suferă probleme de sănătate, dar şi pe cei care se judecă de foarte mult timp cu persoanele orgolioase.

Back To Top