Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Două persoane au fost săltate de polițiști, în vederea audierilor, și 250 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate, joi, în urma perchezițiilor derulate de polițiști din Prahova în mai multe localități din județ.
Acțiunea a vizat o grupare care, în perioada 20-8 decembrie, ar fi achiziționat ilegal articole pirotehnice din categoria celor interzise a fi deținute în scopul recomercializării.
Descinderile au avut loc la cinci adrese din Vălenii de Munte, Mizil și Cerașu, fiind realizate de polițiști din Vălenii de Munte, Drajna și Mizil, cu sprijinul jandarmilor.
"De la locațiile percheziționate polițiștii au indisponibilizat și ridicat 250 kg de articole pirotehnice. Polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri", a anunțat IJP Prahova, menționând că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Back To Top