Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

autobuze noi genericConducerea Primăriei Ploieşti promite că 2018 va fi anul în care parcul auto al operatorului de transport în comun se va moderniza substanţial. Autorităţile ploieştene au lansat o procedură de achiziţie, dorind să cumpere nu mai puţin de 50 de autobuze diesel noi. 

Documentaţia tehnică aferentă acestei licitaţii a fost trimisă spre publicare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice încă din ultimele zile ale anului trecut, însă Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice a avut unele nelămuriri. "Am primit un prim răspuns de la ANAP, iar acum retransmitem caietul de sarcini şi fişa de date", ne-a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, care a explicat că reprezentanţii ANAP au sugerat "spargerea" acestei achiziţii în mai multe loturi, variantă refuzată de reprezentanţii Primăriei, care spun că ar genera o creştere a preţului şi că a mai existat un exemplu similar, recent, într-un alt oraş mare. 

Aceste achiziţii sunt propuse în contextul în care parcul auto al TCE Ploieşti este unul învechit, cu multe rable care şi-au depăşit de ani buni durata medie de funcţionare.

Back To Top