Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mii de candidați, din toată țara, intră vineri în examen și încearcă să obțină unul dintre cele aproape 1.700 de locuri scoase la concurs, în sesiunea ianuarie 2018, la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și Școala de Pompieri "Pavel Zăgănescu" de la Boldești.

Lista publicată de unitatea de învățământ de la Câmpina indică 6.157 de candidați așteptați să participe, în perioada 12-18 ianuarie, la contravizita medicală și evaluarea aptitudinilor fizice, probe eliminatorii înaintea examenului scris din 20 ianuarie. Rezultatele finale vor fi anunțate pe 22 ianuarie, iar cei 1.300 de candidați admiși vor începe imediat pregătirea, pentru ca, peste exact un an, ei să iasă de pe băncile școlii ca agenți de poliție cu acte în regulă și să intre în activitate.
În aceeași perioadă, MAI organizează admitere și la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu" – Boldeşti, unde a fost anunțată și suplimentarea numărului de locuri.
La specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă sunt scoase la concurs 283 locuri, din care două locuri pentru romi, şi 50 locuri în specialitatea maistru militar auto, din care 46 locuri I.G.S.U şi 4 locuri S.I.E. 791 de candidaţi vor susține examenul, în această sesiune.

Back To Top