Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

România a intrat, de vineri seară, sub o informare meteo care prognozează ploi și lapoviță, dar și intensificări ale vântului sau chiar ninsori viscolite, în zona montană.


O primă avertizare este valabilă până sâmbătă seară, la ora 20.00, anunțând intensificări ale vântului și precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ploaie. "În cursul nopții de vineri spre sâmbătă (2/3 februarie) și pe parcursul zilei de sâmbătă (3 februarie) aria ploilor se va extinde treptat cuprinzând majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de vest a țării se vor cumula în medie 15...20 l/mp. În zona montană, la altitudini de sub 1800 m, vor predomina ploile și, în special în masivele vestice și nordice, se vor înregistra prin cumulare cantități de apă de 25...30 l/mp. Izolat vor fi condiții de polei", anunță ANM.
Meteorologii mai prognozează că vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 100 km/h și va avea intensificări temporare, cu viteze în general de 50...55 km/h, în Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania și pe arii mai restrânse în restul țării.
Sâmbătă seară încep să apară ninsori viscolite la munte și precipitații mixte în nord, nord-vest și centru. Această avertizare este valabilă până duminică, la ora 20.00. Potrivit ANM, "la munte treptat vor predomina ninsorile, care local vor deveni mai consistente, iar vântul va continua să aibă intensificări, viscolind și spulberând ninsoarea. În nord, nord-vest și centru precipitațiile, în general slabe, vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Local se va forma ghețuș sau polei. Intensificări ale vântului vor fi temporar și în restul țării, cu precădere în sud și în est, cu rafale în general de 50...55 km/h".

 

Back To Top