Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

trandafirescu_ionelInspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova are şef nou. Începând de luni, 28 martie, noul comandat al poliţiei prahovene este comisarul şef de poliţie Ionel Trandafirescu, cel care în ultimii ani a ocupat funcţia de adjunct al şefului IPJ Prahova.

Chestorul Sorin Oprea, care a condus inspectoratul de poliţie Prahova în ultimul an şi jumătate este, mai nou, directorul Agenţiei Naţionale Antidrog.

Sorin Oprea a fost catalogat drept unul dintre cei mai competenţi şi necorupţi şefi pe care Poliţia Prahova i-a avut vreodată.

Activitatea lui Sorin Oprea la şefia Poliţiei Prahova a fost, cel puţin până acum, „fără pată”, iar plecarea sa este pusă de către unii pe seama faptului că Oprea ar fi deranjat, prin corectitudinea sa, anumite cercuri de interese cu conexiuni în lumea interlopă, dar şi în mediul politic.

În acest sens, fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, deputatul de Prahova Marian Săniuţă, a afirmat public că Sorin Oprea este schimbat de la şefia IPJ Prahova pentru că „a deranjat”. (Daciana Ilie)

Back To Top