Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe persoane au fost audiate, de polițiștii prahoveni, în urma perchezițiilor de miercuri (VEZI DETALII), iar șase dintre cei vizați de descinderile de ieri au ajuns după gratii.

 

Cele șase persoane au fost reținute, fiind bănuite că, din septembrie încoace, au comis mai multe furturi din seifuri, case de marcat și ATM-uri, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 100.000 de lei.
Potrivit IJP Prahova, gruparea ar fi acționat în Prahova, dar și î Ilfov, Brașov, Buzău și Giurgiu.
Persoanele reținute vor fi prezentate Judecătoriei Ploiești, cu propunere de arestare preventivă. Este vorba despre cinci Sinăieni, cu vârste cuprinse între 36 și 40 de ani, și o persoană din Ștefăneștii de Jos, jud. Ilfov, în vârstă de 38 de ani.
Procurorul de caz nu a dispus, cel puțin deocamdată, nicio măsură asigurătorie.
Perchezițiile de miercuri au vizat adrese din Prahova și Ilfov, fiind derulate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi cei din carul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Back To Top