Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dnaParchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a transmis marţi un punct de vedere oficial cu privire la situaţia scandaloasă reclamată la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti, situaţie apărută după ce fostul deputat PSD Vlad Cosma, trimis în judecată de DNA, a afirmat că a fost pus să măsluiască şi să "planteze" probe care să-l incrimineze pe controversatul om de afaceri Sebastian Ghiţă. Parchetul ICCJ vorbeşte despre o cercetare penală, probabil deschisă în urma plângerii depuse de Cosma, dar şi despre o verificare disciplinară, cu privire la modul în care au procedat procurorii anticorupţie de la Ploieşti. Aceştia se apără şi spun că niciodată nu au folosit probe false.

În comunicatul de presă postat pe site-ul instituţiei, Parchetul de pe lângă Înalta Curte îşi arată încrederea că "atât investigația penală cât și verificările prealabile vor elucida aspectele semnalate în mass-media". Reacţia vine după ce, duminică seară, Vlad Cosma a publicat mai multe înregistrări în care apar, potrivit spuselor sale, Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti, şi fostul procuror Mircea Negulescu, înregistrări audio în care se presupune că aceste persoane l-ar fi învăţat cum să falsifice probe de incriminare a lui Ghiţă, promiţându-i că în acest fel va beneficia de un tratament favorabil în dosarul penal care-l vizează.

"Ca urmare a solicitărilor mass-media de a prezenta un punct de vedere în legătură cu relatările jurnalistice referitoare la o serie de aspecte vizând activitatea unor procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Structura Teritorială Ploiești, Biroul de informare și relații publice este abilitat să comunice următoarele: Secția de urmărire penală și criminalistică efectuează cercetări într-o cauză penală constituită ca urmare a înregistrării unei plângeri penale și care vizează aspectele prezentate de către mass-media. Totodată, Inspecția Judiciară - din oficiu și la solicitarea președintelui Consiliului Superior al Magistraturii - efectuează verificări prealabile pentru a stabili dacă există indicii privind săvârşirea vreunei abateri disciplinare cu privire la aceleași aspecte. Conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție are deplină încredere că atât investigația penală cât și verificările prealabile vor fi efectuate cu profesionalism și vor elucida aspectele semnalate în mass-media", se arată în comunicatul de presă.

Anterior, luni, şeful DNA Ploieşti a susţinut o conferinţă de presă în care a afirmat că la nivelul instituţiei nu s-au folosit niciodată probe false şi că înregistrările publicate de Vlad Cosma sunt trunchiate şi scoase din context.

Back To Top