Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sens unicAutorităţile ploieştene au propus instituirea unor sensuri unice pe mai multe străzi din municipiu, majoritatea din zona Malu Roşu. Proiectele vizează fluidizarea traficului rutier pe aceste şosele, mai ales că aproape toate sunt relativ înguste şi adese ocupate parţial de maşini parcate de o parte şi de cealaltă.

Propunerile au fost discutate marţi, în şedinţa comisiei municipale pentru siguranţa circulaţiei.

Prima, venită în urma unui studiu de trafic pentru întreg cartierul Malu Roşu făcut de Biroul Mobilitate şi Trafic Urban din Direcţia Tehnică a Primăriei, vizează instituirea de sensuri unice pe strada Aviatorilor (de la intersecţia cu Malu Roşu şi până la intersecţia cu Spătar Milescu), pe strada Zimbrului (dinspre Spătar Milescu spre Malu Roşu) şi pe strada Gorniştilor (dinspre Malu Roşu spre Spătar Milescu).

Celălalt proiect analizat de comisia municipală, venit ca urmare a unui proces-verbal realizat de Poliţia Rutieră şi Biroul de Mobilitate din Primărie, a propus reinstituirea sensului unic pe strada Tatra, situată în zona intersecţiei cunoscute de mulţi ploieşteni ca "la orbi", sens unic dinspre sensul giratoriu către strada Mărăşeşti.

Back To Top