Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

liliana_rusePortalul reportervirtual.ro prezintă, în exclusivitate, informaţia conform căreia cunoscuta jurnalistă Liliana Ruse de la publicaţia Gândul a demisionat, anunţând, totodată, parafarea unei înţelegeri contractuale cu Realitatea TV.

Liliana Ruse spune că demisia nu are nicio legătură cu trecerea publicaţiei Gândul exclusiv pe varianta online, începând cu data de 8 aprilie 2011.

Jurnalista a confirmat, pentru reportervirtual.ro, că este de mai mult timp în negocieri cu postul Realitatea TV, unde, conform declaraţiei acesteia, va fi prezentă în cadrul emisiunilor talk-show.

„Demisia mea nu are nicio legătură cu trecerea ziarului Gândul pe online. Am lucrat cu mult drag pentru cotidian şi în ultimii doi ani intens pentru site. Voi pleca la Realitatea TV, unde voi fi prezentă în talk-show-uri politice. Este un pas, aş spune, firesc în cariera unui jurnalist. Negocierile mele cu Realitatea durează de mai mult timp”, a declarat, în exclusivitate Liliana Ruse, pentru portalul lui Tiberiu Lovin, reportervirtual.ro.

Back To Top