Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Traficul pe ruta Brașov - București, prin Ploiești, este blocat, miercuri dimineață, după ce o pasarelă metalică s-a prăbușit peste calea ferată, în zona Gării de Vest.

 

Evenimentul petrecut în jurul orei 8.00 a blocat traficul rutier, pasarela prăbușindu-se peste șine, a anunțat IJP Prahova, cu mențiunea că, din fericire, nu s-au înregistrat victime. În cădere, construcția a antrenat și mai multe fire.

Sursa citată menționează că este vorba despre o structură metalică prin care erau susținute conducte de termoficare.

Reprezentanții ISU Prahova au anunțat că Inspectoratul intervine la fața locului, pentru asigurarea zonei, cu o autospecială de pompieri. Aceștia au spus că pasarela cântărește în jur de patru tone, are 15 metri lungime și o lățime de trei metri.

Din primele informații, construcția s-ar fi prăbușit peste două dintre liniile de cale ferată.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (08:00), în judeţul Prahova, circulaţia feroviară este oprită în Gara de Vest a municipiului Ploieşti, deoarece un pod metalic a căzut pe liniile de tensiune ale căii ferate, din cauza uzurii, prăbuşindu-se practic peste acestea şi blocând deplasarea. Drept urmare, toate trenurile care circulă pe Magistrala 300 cu direcţiile Braşov-Ploieşti-Bucure;ti şi retur vor avea întârzieri. În prezent trenurile care au acumulat minute de întârziere sunt R 3002 (10 min) şi IR 1644 (15 minute). În acest moment se încearcă remedierea problemei de către lucrătorii CFR. Nu au rezultat victime în urma incidentului", a anunțat Infotrafic.

Update - DIn informațiile de la acest moment, rețeau de termoficare nu ar fi fost afectată după prăbușirea pasarelei. 

La acest moment, echipaje de intervenție, inclusiv din partea operatorului și a CFR, se află în zonă, căutând soluții pentru remedierea situației, dar și pentru eliberarea șinelor.

Se ia în calcul și tăierea pasarelei, pentru ca aceasta să poată fi îndepărtată. Sunt așteptate o macara, cu ajutorul căreia să fie ridicată structura metalică, și echipe care să refacă alimentarea rețelei electrice a căii ferate, afectată în cădere de pasarela metalică.

Update - 

"Traficul feroviar prin staţia Ploieşti Vest este oprit la această oră din cauza prăbuşirii pe calea ferată a unei pasarele metalice prin care trecea o conductă de apă a oraşului.

În urma prăbuşirii pasarelei peste cele 5 linii din staţia CF Ploieşti Vest au fost rupte şi firele de contact, care asigurau alimentarea cu energie electrică a locomotivelor.

La această oră 6 trenuri de călători sunt oprite temporar:

- 16032 (Braşov-Bucureşti) - staţionează în Ploieşti Vest

- 15124 (Slănic – Ploieşti Vest) - staţionează în Ploieşti Vest

- 1644 - (Baia Mare-Bucureşti Nord) staţionează în Buda

- 15531 (Bucureşti - Braşov)- staţionează la intrare în Ploieşti Vest

- 1631 (Braşov-Bucureşti) - staţionează la intrare în Ploieşti Vest

- 3003 (Bucureşti - Braşov) - staţionează în Câmpina

Reprezentanţii CFR SA şi cei ai operatorilor de transport feroviar de călători analizează în acest moment soluţiile optime de continuare a traficului feroviar pe raza staţiei Ploieşti Vest", a anunțat CFR Infrastructură, în jurul orei 9.00.

Update - Pasarela care trebuie îndepărtată de pe calea ferată are peste 10 tone, anunță ISU Prahova.

Back To Top