Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cursurile se vor desfășura normal, în Prahova, în următoarele zile, chiar dacă județul se va afla sub cod portocaliu de ger și sub avertizare de ninsori viscolite.

 

Inspectorul școlar general Nicolae Angelescu a anunțat, duminică, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, că nu a primit solicitări de la directori, în sensul suspendării cursurilor în unitățile de învățământ.

Luni și marți, Prahova se află sub cod galben de ninsori viscolite.

De asemenea, de luni dimineață, până joi, la ora 10.00, în județ va fi valabilă și o avertizare cod portocaliu de ger, potrivit căreia temperaturile maxime nu vor depăși -8 grade Celsius, iar minimele pot coborî până la -22 de grade Celsius, cu posibilitatea ca, în realitate, cele resimțite să fie mult mai scăzute, din cauza vântului.

Până duminică, la prânz, s-a luat decizia suspendării cursurilor, luni și marți, în școlile din București și din județele Giurgiu, Ilfov și Dolj. În Constanța, cursurile sunt suspendate luni, 26 februarie.

UPDATE - "Luni, 26 februarie 2018, cursurile se vor desfăşura după programul normal în toate unităţile şcolare din judeţul Prahova. În funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice, conducerile unătăților de învăţământ, în conformitate cu ROFUIP, sau Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pot decide alte măsuri, care vor fi comunicate în timp util", a anunțat ISJ Prahova.

UPDATE - Și autoritățile din Teleorman au decis să suspende cursurile, în unitățile de învățământ, atât luni după-amiază, cât și în cursul zilei de marți.

Back To Top