Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministerul Educației a publicat detaliile privind examenul de titularizare din acest an, care va avea loc în luna iulie. Cu acest prilej au fost încărcate, pe portalul dedicat concursului, calendarul, schimbările aduse metodologiei, dar și lista posturilor disponibile, așa cum arată la acest moment, cu mențiunea că ar mai putea fi actualizată în perioada următoare.

În Prahova au fost anunțate 1.833 de catedre vacante, disponibile, dintre nu mai puțin de 880 sunt posturile incomplete, adică acelea care au mai puține ore decât o normă întreagă și care, de obicei, sunt alese de profesori în completarea catedrei pe care o dețin.

Posturi cu viabilitate sub 4 ani, de suplinire, sunt 682, anunțate până acum, așa cum a fost publicat pe site-ul titularizare.edu.ro. Rămân, așadar, din cele aproape 1.900 de catedre scoase la concurs, numai 271 cu viabilitate de patru ani, adică titularizabile.

Lista posturilor disponibile în Prahova poate fi consultată AICI.

Back To Top