Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 1 Ploiești a dat, ieri, de un caz mai puțin obișnuit. Un individ cercetat deja, sub control judiciar, și condamnat anterior pentru infracțiuni la regimul rutier, a fost depistat la volan, pe o stradă din municipiu, deși avea permisul de conducere anulat și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Surprizele neplăcute s-au ținut lanț, pentru polițiști, din momentul în care șoferul a fost oprit, pentru control, joi, în jurul orei 13.00, pe str. Micșunelelor. Conducătorul, un ploieștean de 49 de ani, avea permisul de conducere anulat. Verificările au scos la iveală că el avea la activ o condamnare pentru infracțiuni la regimul rutier, iar în prezent se află sub control judiciar și are interdicție de a părăsi județul Prahova.

Mai mult, oamenii legii și-au dat seama că acesta s-a urcat la volan băut, bănuială confirmată rapid de aparatul etilotest. La momentul testării, rezultatul a fost   0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, așa că bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde i-au fost recoltate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

IJP Prahova anunță că în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, acesta fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de punere în mișcare a urmăririi penale și luarea măsurilor care se impun.

În funcție de rezultatul buletinului toxicologic eliberat de S.M.L. Prahova, urmează a se dispune extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Back To Top