Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Reprezentanții Ministerului Educației Naționale au lansat, duminică, un apel către cadrele didactice membre ale FSLI, după ce liderii Federației au anunțat că acești dascăli vor boicota simularea Evaluării Naționale. Protestul ar urma să afecteze testarea în București și 28 de județe (VEZI DETALII).

Oficialii din Minister au încercat să domolească spiritele, având în vedere că mâine dimineaţă ar trebui să înceapă testările vizate de acest protest, anunțat pe ultima sută de metri. "MEN este în contact permanent cu sindicatele din învățământ, iar deciziile luate vin în urma consultării directe cu liderii federațiilor sindicale. De altfel, și Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice a fost adoptată cu o largă consultare a sindicatelor. În ceea ce privește vârsta de pensionare, la nivelul Uniunii Europene se dorește creșterea vârstei de pensionare, și nu scăderea ei. Tendința este confirmată chiar de profesorii care fac solicitări pentru a fi menținuți în activitate peste vârsta de pensionare", arată un comunicat al instituției.

"Boicotul nu este o soluție! Facem un apel la cadrele didactice, care tocmai au primit o creștere salarială de 20% de la 1 martie 2018, să nu îi afecteze pe elevi prin demersuri radicale. Aceștia se află în fața primei lor simulări de examen, iar impactul emoțional asupra lor este unul puternic. Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, le reamintește reprezentanților sindicali că ne aflăm în plin proces de renegociere a contractului colectiv de muncă și, potrivit prevederilor acestuia, sindicatele s-au angajat să nu declanșeze conflicte de muncă", mai arată sursa citată.

În replică, din teritoriu vin acuzații îndreptate împotriva autorităților, dar și a unor colegi de breaslă. "Directorii au inceput sa inlocuiasca pe profesorii care vor sa boicoteze, cu pensionari si culmea, la o scoala au bagat in comise pe asistentul medical de la gradinita. Presiunile sunt uriase asupra profesorilor. Sunt dezamagit de atitudinea pensionarilor, care au uitat ca si ei au fost, la randul lor, activi si fac acum un deserviciu fostilor colegi", a transmis, duminică, Ion Duță, liderul sindicatului Școala Prahovei, prin intermediul unei rețele de socializare.

Protestul ar urma să afecteze, la nivel național, aproximativ 1.100 de unități de învățământ.

Back To Top