Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Compania OMV Petrom a fost condamnată, marți, de Judecătoria Ploiești, pentru ucidere din culpă, în dosarul deschis după moartea, în 2014, a unui copil de 9 ani, survenită după ce acesta a inhalat gaze de la o sondă care nu avea un gard de protecţie.

 

Tragedia s-a produs în localitatea prahoveană Ariceștii Rahtivani, iar în decembrie 2015 compania, împreună cu mai multe persoane din conducerea OMV Petrom, au fost trimise în judecată, pentru ucidere din culpă.

Pronunțarea pe fond în acest dosar a fost amânată de mai multe ori, pentru ca, până la urmă instanţa să condamne compania la o amendă penală de 380.000 lei, plata a 135.000 de euro, daune morale pentru familia băiatului decedat, și a 12.000 de lei, cheltuieli judiciare avansate de stat.

Parchetul General descris, într-un comunicat, incidentul din 27 februarie 2014, când cadavrul băiatului a fost identificat la aproximativ 17 cm de capătul liber al unei conducte ce deriva din coloana de exploatare a unei sonde de extracţie a ţiţeiului aparţinând SC OMV Petrom SA, situată la aproximativ 100 metri de ultima casă a satului Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova, sat în care locuia băiatul. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că moartea copilului a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei respiratorii acute survenite în cursul unei intoxicaţii acute, accidentale, cu gaze de sondă, rezultate în atmosferă prin derivaţia din coloana de exploatare a sondei Ariceştii Rahtivani.  Procurorii au stabilit că inhalarea de către copil a gazelor a fost posibilă întrucât locul în care se aflau ventilul şi capătul derivaţiei din coloana de exploatare a sondei nu era împrejmuit şi nici semnalizat în mod corespunzător, aşa cum OMV Petrom ar fi trebuit să procedeze.

În opinia procurorilor, SC OMV Petrom SA nu a respectat normele şi măsurile legale privind instalarea unor bariere de protecţie în cazul unor amplasamente nesupravegheate aflate lângă o aşezare umană.

Hotărârea Judecătoriei Ploiești nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

Update - Compania a anunțat, la Bursa de Valori București, că va face apel la hotărârea privind plata unei amenzi penale, pentru ucidere din culpă.

Foto: dantanasa.ro

Back To Top