Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ va acorda asistență juridică cadrelor didactice implicate, la începutul acestei săptămâni, în boicotarea unei probe a simulării Evaluării Naționale, în cazul în care se vor lua măsuri împotriva acestor profesori.

Dascăli din cel puțin nouă școli prahovene ar putea avea nevoie de acest sprijin, județul fiind unul dintre puținele în care membrii FSLI au protestat în acest mod (VEZI DETALII). "Federația Sindicatelor Libere din Învățământ își afirmă sprijinul necondiționat față de membrii organizațiilor sindicale afiliate care, în perioada 05 - 07.03.2018, nu participă la simularea Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a. Solicităm organizațiilor afiliate și membrilor de sindicat să ne sesizeze, în regim de urgență, orice încercare de intimidare din partea conducerilor unităților de învățământ sau a inspectoratelor școlare, inclusiv în caz de începere a cercetării disciplinare a salariaților care nu au participat la simulări. Federația Sindicatelor Libere din Învățământ va oferi asistență juridică de specialitate membrilor de sindicat, în cazul în care se vor lua măsuri împotriva acestora", a transmis conducerea FSLI.

Mesajul vine după ce ministrul Educației, Valentin Popa, a anunțat că profesorii care au boicotat simularea ar putea fi cercetați disciplinar (VEZI DETALII).

Back To Top