Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

nicolae_plesitaPompierii au fost chemaţi la locuinţa lui Damian Pleşiţă pentru a stinge un incendiu care izbucnise în vila acestuia.

Realitatea.net citează anchetatorii care au declarat că este posibil ca bărbatul să fi dat drumnul la butelie, iar gazul acumulat să fi explodat când a aprins becul. În urma deflagraţiei, un zid al clădirii s-a dărâmat şi s-a produs un incendiu.

Pompierii au găsit trupul bărbatului carbonizat.

Damian Pleşiţă avea 56 de ani şi locuia singur în casa lui din Curtea de Argeş. Vecinii au spus că acesta era bolnav şi suferea de depresii.

Tatăl lui Damian, generalul de Securitate Nicolae Pleşiţă a murit în septembrie 2009. Nicolae Pleşită, fost şef al DIE, a fost acuzat de terorism pentru că ar fi coordonat atentatul executat asupra clădirii postului de radio Europa Liberă în februarie 1981, când o parte din imobil a fost aruncată în aer, însă, dintr-o eroare, nu a fost afectată Secţia română, ci cea cehoslovacă. Ancheta a fost întreruptă în perioada 2000-2004, în timpul mandatului preşedintelui Ion Iliescu, iar procesul a fost reluat de către un tribunal civil. Fostul torţionar din perioada comunistă a fost declarat nevinovat în respectivul dosar în luna martie 2009.

Sursa: realitatea.net

Back To Top